Overvejer du medlemskab? Læs mere om hvad vi kan tilbyde i Selskabet


            
 
 
Alle, der vil tilmelde sig et af selskabets arrangementer, skal være oprettet med en profil i systemet.
            
Tryk på den blå Log ind - knap i øverste, højre hjørne på topmenuen, og derefter på opret profil 
            
Udfyld brugernavn og password, hvis du allerede er oprettet med en profil.
            
Når du er logget ind, kan du tilmelde dig arrangementet og samtidig betale, hvilket kun kan ske med kredit- eller betalingskort. Der kan ikke betales via EAN-regning.
Vær opmærksom på, at du ikke bliver optaget som medlem af selskabet, når du opretter en profil. Men du kan tilmelde dig andre af selskabets kommende arrangementer uden hver gang at skulle oprette en profil. Husk derfor dit brugernavn og password. 
Med en profil vil du få tilsendt nyhedsbreve fra selskabet om kommende arrangementer (kan fravælges på profilen).
                        
OBS: Vi gør opmærksom på, at nogle arrangementer kun er for medlemmer. Det fremgår altid af annoncen for arrangementet.
 
Når du er logget ind, ændrer den blå Log ind - knap i øverste, højre hjørne på top-menuen navn til Brugermenu.
                        

            
- Tjek profiloplysninger 
            
Klik på Brugermenu, og klik på Min profil. Nu kan du tjekke dine profiloplysninger, rette eventuelle fejl, fravælge nyhedsbrev og ændre dit password, hvis du ønsker det. Husk at klikke på knappen 'Opdater Profil'.
            
 
            
 - Se dine tilmeldinger mv.
            
Klik på Brugermenu og klik på Mine tilmeldinger. Nu kan du tjekke hvilke arrangementer du er - eller har været - tilmeldt. 
            
 
OBS: Medlemmer kan tillige se, om der er betalt kontingent. Er der en restance, kan du klikke på den og komme videre til betalingssystemet.
 
Kun psykologer og psykologistuderende, der er medlem af Dansk Psykolog Forening, kan opnå medlemskab af Selskab for Misbrugspsykologi, og du skal derfor have dit medlemsnummer i psykologforeningen klar, når du indmelder dig.
            
Læs mere om medlemsbetingelserne her.
            
 
            
1) Tryk på den blå Log ind-knap i øverste, højre hjørne på topmenuen, og derefter på opret profil, eller udfyld brugernavn og password, hvis du allerede er oprettet.
            
Når du har oprettet din profil skal du tilmeldes kontingentsystemet og betale årets kontingent. Først da er du medlem!
            
 
            
2) Hav dit betalingskort klar og klik på knappen Indmeldelse i top-menuen, for at blive tilmeldt kontingent og komme ind i betalingssystemet. Du vil samtidig blive præsenteret for ekstra felter om dit medlemsnummer i Dansk Psykolog Forening og om dit arbejdssted, som du skal udfylde.
            
 
OBS: Vær opmærksom på, at kontingentet følger kalenderåret. Melder du dig ind f.eks. d. 1. november, dækker kontingentbetalingen altså kun for november og december!!  
 
 
Er du studerende skal du kun betale 100 kr i kontingent. Opret først din profil, som beskrevet, men undlad at gå til kontingentbetalingen. Send i stedet en mail til kontakt@misbrugsnet.dk og fortæl, at du er psykologistuderende, at du har oprettet en profil og at du ønsker medlemskab. Oplys dit navn, studiested og dit medlemsnummer i psykologforeningen i mailen - så sørger vi for resten.
 
Hvis du er medlem af selskabet og bliver arbejdsledig, efterlønsmodtager eller pensionist, skal du ikke betale det følgende års kontingent. Send os en mail til til kontakt@misbrugsnet.dk, hvori du meddeler din nye status, hvorefter vi sørger for at registrere dig som kontingentfrit medlem.
 
              

Kommende arrangementer

Selskab for Misbrugspsykologi - mail: kontakt@misbrugsnet.dk